B:son Corporate Consulting AB

I n t e r i m b o l a g s j u r i s t

+46 (0)708 706 831
bson@corporateconsulting.se

Kundernas omdömen

APOTEKET AB

”Erik stärkte upp Apotekets juristavdelning under nio månader 2017/2018 under en av våra bolagsjuristers föräldraledighet. Bred juridisk kompetens i förening med god förmåga att enkelt sätta sig in i verksamhetens behov innebär att Erik också får saker gjorda. Erik har varit en mycket uppskattad kollega och resurs både på juristavdelningen och på Apotekets övriga centrala funktioner. Jag rekommenderar er varmt att anlita Erik för kortare eller längre interimsuppdrag, heltid eller deltid.”

Apoteket AB är Sveriges största apotekskedja med en omsättning 2017 på 20 miljarder och ca 400 apotek över hela Sverige.

Anna Rogmark
Chefsjurist Apoteket AB


LANTMÄNNEN

”Erik har en särskild förmåga att hitta effektiva lösningar på juridiska problem, samtidigt som han gärna stöttar och uppmuntrar övriga medarbetare att pröva nya arbetssätt.”

Lantmännen är norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel, har 10 000 anställda och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis.

Tove Cederborg
Chefsjurist Lantmännen


POSTNORD

”Erik är en skicklig jurist som är oerhört effektiv och får saker gjorda. Detta sker emellertid inte på bekostnad av social kompetens och inlyssnande utan Erik har blivit mycket populär hos alla yrkeskategorier under de 11 månader han varit hos oss. Jag kan starkt rekommendera att ni anlitar Erik för in-house arbete.”

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden.

Jessica Karlberg Lagrelius
Chefsjurist PostNord Sverige


MIL SEC SVERIGE AB

”Vi har fått hjälp av Erik i några ärenden vi haft och nu senast hjälpte Erik oss med avtal i samband med att vårt företag förvärvades.

Vi har förlitat oss helt på Eriks kunskaper och kompetens. Erik är väldigt effektiv och noggrann, det har även varit viktigt för Erik att vi har förstått alla delar i ett komplicerat avtal och vi har känt oss väldigt trygga genom hela processen.”

Mil Sec är ett svenskt säkerhetsföretag för bl.a. tryckvågsskydd, säkerhetsväggar och kompletta säkra rum verksamt i över 30 år och som nu förvärvats av Sensec Holding.

Magnus Ahde
CEO MilSec